Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1988. Το 2006 ξεκίνησα τις σπουδές μου στο τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου κ αποφοίτησα το 2010. Συνέχισα τις σπουδές μου με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ανθρώπινη Διατροφή στο University of Glasgow με ειδίκευση στην Παχυσαρκία και Ρύθμιση Βάρους. 
Στα πλαίσια των σπουδών μου έκανα πρακτική άσκηση στο Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών (Ερυθρός Σταυρός) και στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας. 

Από το 2011 που ολοκλήρωσα τις σπουδές μου εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας παρακαλουθώντας περιστατικά παχυσαρκίας, παιδικής παχυσαρκίας, κλινικών περιπτώσεων που χρήζουν διαιτολογικής υποστήριξης, εγκυμοσύνης και θηλασμού με επισκέψεις κατ’ οίκον

Ταυτόχρονα εργάζομαι εθελοντικά ως διαιτολόγος στα Δημοτικά Ιατρεία Χολαργού και Παπάγου, ενώ είμαι επιστημονικός συνεργάτης του portal διατροφής mednutrition και του Συλλόγου Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα. Παρακολουθώ τα περισσότερα συνέδρια που αφορούν τη διατροφή στην Ελλάδα και είμαι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων Διατροφολόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...